Vakgarage is de oudste (sinds 1991) enige écht onafhankelijke garageformule van Nederland. Het verschil met alle andere garageformules in Nederland is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier. De aangesloten Vakgarages, verenigt in Stichting Vakgarage, zijn eigenaar van de garageformule Vakgarage. Onafhankelijk betekent in ons geval dus ook zeker merkonafhankelijk. Dit betekent niet alleen dat alle automerken welkom zijn in onze bedrijven.

  

Om op een juiste manier aan brandstof injectie systemen te kunnen werken
heeft u natuurlijk ook het goed gereedschap nodig. In samenwerking met
Bosch hebben wij verschillende modules samengesteld die voor deze werkzaamheden
de beste keuze zijn.

 

Een AutoCrew garage is gelegen op een locatie die gemakkelijk toegankelijk is en direct zichtbaar van op de
openbare weg. Daarnaast beschikken wij over: Voldoende parkeergelegenheid voor klanten, voldoende ruimte voor het aanbrengen van de buitenuitstraling, een nette ontvangst- en wachtruimte voor de klanten met sanitair, een nette en ordelijke werkplaats.

 

bosch-car-service-logo-klein

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen.

 

Mijngarage.nl geeft automobilisten graag duidelijkheid en transparantie in prijzen voor reparatie en onderhoud. Om het de automobilist zo makkelijk mogelijk te maken heeft mijngarage.nl een landelijk dekkend netwerk van garages waar zij voor de werkzaamheden direct een online afspraak voor de door ons opgegeven prijs kunnen maken. Onze prijsgarantie verzekerd de automobilist ervan dat zij achteraf niet voor hogere rekeningen komt te staan. Daarom willen wij voor zoveel mogelijk verschillende reparaties vaste en scherpe prijzen kunnen bieden.

 

 De slimste online calculatie, bereken zelf uw reparatie. Lees verder op http://www.kostdat.nl